AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Senior PR Manager @ pastel

Deși suntem o agenție de comunicare integrată, proiectele noastre de PR i-au convins pe cei de la revista BIZ să ne plaseze, în 2017, printre cele mai talentate 20 de agenții de PR din România. De... vezi detalii »

Senior SEO Specialist @ DWF

This is a fantastic opportunity to join a great media agency that is really at the forefront of SEO! If you are eager to develop your career within a mixed technical and marketing role, and you also fit the... vezi detalii »

Copywriter @ Therme

Cautam copywriter cu pasiune, dispus sa o ia pe urmele lui Hemingway si sa scrie sub palmieri. Excelent vorbitor de limba engleza, minim 3 ani experienta in agentii, creativ, sociabil si la zi cu trendurile online si... vezi detalii »

Designer @ Therme

Therme Bucuresti isi mareste echipa! Cautam un designer cu urmatoarele semnalmente: Experienta in domeniu: peste 4 ani. Portofoliu de design diversificat ce atinge urmatoarele subiecte: branding, BTL, manipulare... vezi detalii »

Account Manager @ Frank Communication

Frank Communication is looking for a new Account Manager to join the team. If you have at least 2 years of experience in an advertising agency and are looking to develop your skills, we can offer exciting projects... vezi detalii »

Internship @ Golin

Be bright, be bold, be a #Golin intern! Incepe o noua editie a programului de internship in departamentele Corporate, Consumer & Digital! Vino alaturi de noi, timp de 3 luni, sa inveti cum se planifica,... vezi detalii »

Online Communication Executive @ Fares

Responsabilitati: coordonarea impreuna cu online managerul a conturilor de social media ale brandului. lucrul in echipa cu online managerul pentru implementarea campaniilor de social media. participa la... vezi detalii »

Brand Manager @ Fares

Responsabilități: coordonarea unui portofoliu de produse de la idee până la comunicarea cu clientul final. lucrul în echipă cu departamentul de comunicare pentru implementarea... vezi detalii »

Online Marketing Manager @ Iutta

Creativitate. Potential. Initiativa. Pasiune. Responsabilitate. Inca nu-ti stim numele, dar stim ce te defineste. Daca te identifici, te asteptam in echipa noastra sa crestem impreuna un brand de... vezi detalii »

Social Media Manager @ Frank

Căutăm un Social Media Manager talentat care să se alăture echipei Frank.  Dacă știi să faci un super plan editorial, strategie de Social Media și ești la curent cu tot ce se întâmplă în... vezi detalii »

Media Manager @ Propaganda

Daca ai mai facut strategie de media, ai planificat si implementat campanii pe toate canalele de comunicare, dar in special pe zona de tv, atunci te vrem la noi in echipa, ca noul nostru Media Manager :) Ar trebui... vezi detalii »

Copywriter @ FashionDays

Rol: Dezvoltarea de continut pentru toate canalele de comunicare Fashion Days: shop, direct marketing, campanii externe, campanii media, bannere, etc.   Responsabilitati: Asigura implementarea unitara, la... vezi detalii »

Head of Digital Marketing @ Zitec

We are looking for an ambitious and energetic Head of Digital Marketing to help us create long-term value for our digital marketing department and clients! Our DM services generated ~400k EUR in fees in 2017,... vezi detalii »

Internship @ WebDigital

Invata PPC Marketing intr-un Internship Super-Tare Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta. Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din... vezi detalii »

Account Executive BTL @ WOPA

Dacă deviza ta este “responsabilitate, rezolvare, rapiditate”, dacă stii sa numeri bani, dar te si distrezi muncind, atunci te asteptam in echipa WOPA. Angajam Account Executive de BTL, cu minim 2 ani... vezi detalii »

Jr. Copy @ Mercury360

[Viitorul tău aici] Jr. Copy @ Mercury360 Ești la secțiunea AdJob, dar ai vrea să fii în SpotLight? Spune-ne cum ar arăta citatul tău de prima pagină IQads! Dacă ești doldora de idei, entuziasm și cuvinte... vezi detalii »

:PGM! caută ART

Cum știi că e o idee bună să aplici: Ai minimum doi ani experiență de lucru. Ești analitic, atent și împletești creativitatea și curiozitatea astfel încât să fii la curent cu noutățile din... vezi detalii »

Email Marketing Specialist @ Vola.ro

The Email Marketing Specialist we are looking for at Vola.ro will be responsible for the day-to-day, hands-on execution of email marketing programs in support of company and business unit objectives and applies that... vezi detalii »

PPC Specialist @ Dare Digital

Căutăm un coleg orientat spre performanță, specialist în digital marketing și campanii online cu rezultate pentru departamentul de PPC al Dare Digital. Dare Digital este singura agenție top-performer de... vezi detalii »

Internship @ Formula4

Ai entuziasm cat cuprinde si vrei sa-ti formezi o cariera in marketing online? Atunci we’re a match. Cautam un coleg in echipa Formula4, singura scoala de marketing online care functioneaza ca un MBA in 4... vezi detalii »

Social Media Manager @ Leo Burnett

Leo are nevoie de cineva care să stea toată ziua pe social media și să fie plătit pentru asta. Cineva care să scrie postări, să reacționeze la comentarii, să se joace cu gif-uri și filtre și să arunce în... vezi detalii »

Sales Assistant @ IUTTA

Iutta crește, numărul purtătoarelor de dor crește și el, așa că te așteptăm și pe tine să crești alături de noi. Căutam o persoană pasionată atât de lucrul cu oamenii, cât și de modă, bine organizată și... vezi detalii »

Grafician @ Ellipse Marketing

Ca parte a dezvoltarii activitatilor sale in domeniul comunicarii, Ellipse Marketing doreste sa recruteze un Grafician (cunoasterea limbii franceze este un plus). Cerinte: Cunoasterea programelor de grafica Adobe... vezi detalii »

Account Manager @ Minio

Despre ce e publicitatea? Păi despre creativitate, inspirație, campanii de comunicare, vânzări și lista ar putea continua mult și bine. Noi credem însă că în primul rând publicitatea este... vezi detalii »

Social Media Manager @ Minio

Social media nu e ca fotbalul și politica la care se pricepe oricine. Deși toată lumea postează, doar unii o fac așa cum trebuie.   Ce-ai zice să-ți dai check-in din curtea noastră plină de verdeață și flori... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Minio

Vrei să știi probabil ce-i cu digital-ul acela. Greu de spus ce nu mai e digital astăzi. Probabil că toate joburile ar trebui să aibă ”digital” în față. Ei bine, noi suntem o agenție de comunicare... vezi detalii »

Senior Writer with German @ IBM

Are you ready for IBM? Are you interested in being part of a content creative team, in learning valuable new skills and in building your career next to some of the best specialists in the industry? We’re... vezi detalii »

Senior Writer with French @ IBM

Are you ready for IBM? Are you interested in being part of a content creative team, in learning valuable new skills and in building your career next to some of the best specialists in the industry? We’re... vezi detalii »

Content Visual & Graphic Designer @ IBM

Are you a passionate, experienced and creative graphic designer, interested in being part of a content creative team that delivers amazing work to a wide range of clients? Join our creative team at IBM and you can... vezi detalii »

Copywriter @ REPUBLIKA

Republika este o agentie independenta cu 10 ani de experienta pe piata din Romania si internationala. Activitatea agentiei acopera o gama larga de servicii si medii de comunicare si include gestionarea comunicarii... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și internațională. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »

(Sr.) Art Director @ ACTIV AD

Daca te-ai plictisit de ce faci acum sau nu-ti mai place pe acolo pe unde esti, te asteptam la noi sa-ti aduci experienta de minim 4 ani in agentii de publicitate, dar si cheful de a crea in deplina libertate... vezi detalii »

Account Manager @ ACTIV AD

Angajam account creativ, cu minim 3 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, bun comunicator si negociator, dar si cu abilitati de prezentare dovedite. Daca poti sa descifrezi orice brief cu usurinta, stii... vezi detalii »

Senior Social Media @ Perceptum

Senior Social Media Creative Job Overview: Leading development of creative social media campaign concepts on an ongoing basis. Overseeing execution and leading development of monthly content across Facebook and... vezi detalii »

Brand Manager @ Raiffeisen Bank

Sprechen Sie marketing? Raiffeisen Bank is currently looking for a Brand Manager for the Marketing department in Bucharest. No, you don't have to speak German for the job. Good command of English will do. But you... vezi detalii »

Online Account Executive @ White Image

Marketingul e pasiunea ta?Iti place sa fii atent la tot ce se intampla in jurul tau? Esti gata sa rezolvi probleme reale de marketing? Daca ai si experienta in digital, te asteptam sa intri in gasca noastra! Daca... vezi detalii »

Junior Media Planner la UM

Daca esti la inceput de cariera si esti pasionat de campaniile de publicitate, te stii o persoana responsabila, atenta la detalii si ai vrea sa inveti despre amplificarea campaniilor in media, te vrem in echipa... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF.   Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala persoana... vezi detalii »

Social Media Specialist @ Conversion

Social Media Specialist cu lipici pentru comunitati si fauritor de like-uri, pe Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Facebook si in blogosfera.  Din meniu: - strategie de continut urmarind obiectivele... vezi detalii »

Marketing Executive @ 7card

Vrei sa lucram impreuna? Echipa 7card isi cauta un coleg nou cu 1-2 ani experienta in brand management / project management in marcomm. Daca: Ai avut deja experienta de a gestiona relatia cu agentii de... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate, originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca... vezi detalii »

Content Marketer @ Beans United

Daca intelegi inbound marketingul si iti place sa creezi diverse forme de continut care sa genereze rezultate reale, ai facut deja primul pas. In calitate de Content Marketer, vei fi responsabil(a) de realizarea si... vezi detalii »

Smite cauta Graphic Designer

Cautam Graphic Designer cu 2- 3 ani de experienta. Dornic sa caute, sa-si puna intrebari, sa se joace si sa gaseasaca solutii smart la brief-urile din agentie. Suntem o agentie independenta orientata catre echipa,... vezi detalii »

PR & Events Executive @ Parenting ADS

Regie de digital entuziasta cauta PR & Events Executive. De la evenimente de parenting cu speakeri locali si internationali, la campanii integrate pe cele mai relevante site-uri si bloguri pentru parinti, social... vezi detalii »

Graphic Designer @ WOPA

WOPA cauta graphic designer cu minim 3 ani experienta. Daca esti de parere ca FUTURA e BEAUTIFUL si iti place sa-ti vezi creatiile la raft, asteptam CV-uri si Portofolii. vezi detalii »

Wopa cauta Senior Art si Senior Copy

Wopa cauta Senior Art si Senior Copy cu minim 6 ani experienta, premii, portofolii de care sa fiti mandri si suflet frumos, ca da, sunt importanti dintii, dar si sufletul. Daca in echipa ati facut campanii grozave... vezi detalii »

Graphic Designer @ Digital Friday

Digital Friday isi mareste echipa! Daca: esti la inceput de drum si esti pasionat de tot ce inseamna photoshop si illustrator, ai experienta intre 1 an si 2 ani in domeniu, te mandresti cu ideile tale si... vezi detalii »

Account Manager @ FCB Bucharest

Cerinte: Cautam un Acount Manager cu minim 2 ani experienta, care sa faca parte din echipa FCB Bucharest. Ce ne dorim de la tine? Sa stii sa jonglezi simultan cu coordonarea mai multor proiecte, sa fi lucrat cu... vezi detalii »

USR caută Social Media Manager

Uniunea Salvați România - USR caută Social Media Manager. O să fie o provocare frumoasă care îți permite să îmbini cunoștințele despre social media cu pasiunea pentru politică și actualitate. O să... vezi detalii »

Copywriter @ Hueman

Da frau liber ideilor tale (speram) geniale si hai in echipa noastra! Avem nevoie de un Copywriter, care navigheaza cu usurinta printre trendurile din domeniu si are mereu vorbele potrivite la el. Daca ai... vezi detalii »

Paid Media Strategist @ Hueman

Ești maestru în setarea obiectivelor, în promovarea campaniilor digitale, în setarea corectă a bugetelor și nu ești străin de tot ce înseamnă Display Media, Affiliates, Feeds, Mobile, Video,... vezi detalii »

BTL Account Executive @ Mercury360

Mercury360 cauta un coleg nou in echipa de Shopper&Consumer Activation. Ne-am bucura ca noul nostru coleg sa bifeze cat mai multe din abilitatile de mai jos: sa fi avut contact cu BTL-ul bune abilitati de... vezi detalii »

PPC Specialist @ DigitalU

Cautam un PPC Specialist care sa jongleze cu campanii de Google Adwords si Facebook Ads, de la creare, pana la derulare si optimizare.  Bineinteles, trebuie sa fii de gasca, sa fii creativ si sa ai experienta... vezi detalii »

Senior Social Media Manager @ Marks

Marks angajează Senior Social Media Manager Check in @Marks dacă vrei să faci mai mult decât content plan-uri. Let's up this social media game. Căutăm un Senior Social Media Manager care ştie că în... vezi detalii »